LN Engineering IMS set

IMS lager set van LN engineering deze zijn in meerdere soorten te krijgen zoals vermeld bij projecten onder IMS. Afhankelijk van soort gaan deze lagers 100.000 tot 160.000 km mee. De laatste is de Singlerow Pro voor de assen van 00-05  deze past dus niet in de eerste serie van 97-00.
De lager set ex montage kost  € 899.-- ex btw voor alle typen M96 motoren.
Voor het vervangen van uw IMS lager rekenen wij incl. het vervangen van oliefilter , olie , vliegwiel/krukas keerring en montage materiaal € 1975.-- ex btw . Als uw olie recentelijk vervangen is vangen wij deze op en wordt weer hergebruikt. Als bij demontage blijkt dat uw koppeling  aan of bijna aan vervanging toe is, rekenen wij geen extra arbeid voor de werkzaamheden  alleen de koppeling set komt daarbij.
Elk IMS lager van LN-Engineering komt met een eigen code (nummer) één van deze code's komt op uw factuur ,één op onze interne factuur en één achter in uw onderhoudboekje met vermelding van KM stand, inbouw datum en factuur nummer.
Zo kunt u bij verkoop aantonen dat uw auto is voorzien van het LN lager , hetgeen absoluut een meerwaarde is bij verkoop.
Bij 'projecten' vindt u meer info m.b.o IMS lager soorten en problemen, mochten er dan nog vragen zijn bel of mail gerust.

Zullen we u even terugbellen?

Wanneer u meer informatie wenst kunt u ons bereiken op  0172 - 65 08 39
of vul uw gegevens hieronder in en we nemen contact met u op.

Contact formulier

Uw naam

Uw telefoon nummer

Uw email adres

Een eventuele opmerking of vraag bij uw bericht?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief