944 Turbo RS

Deze 944 Turbo RS is van onze medewerker Joeri en is door hem in samenwerking met een aantal partners van ons totaal herbouwd.
Voor het onderstel zijn de M030  stabi's van de 968 gebruikt in combinatie met KW-variante 3 schroefset , remmen voor zijn van de 993T "Big reds " met speciale remschijf adaptors.
De motor is opgebouwd met PAUTER zuigers WOSSNER drijfstangen, de krukas is  van een 944 S2 waardoor de cilinder inhoud van 2.5 naar 2.8 ltr vergroot wordt.
Voor de koeling zijn een grotere radiateur en oliekoeler gemonteerd . de turbo is van GARRET ,  de injectoren zijn van SIEMENS  met groter opbrengst .
De uitlaat is een 3 inch versie van LINDSEY racing ,dit alles met aanpassing van DME software komt tot een kleine 400 betrouwbare PK's  met een paar extra aanpassingen is 410-420 PK haalbaar , maar komt de betrouwbaarheid niet ten goede.
De carrosserie is voorzien van een 924turbo motorkap met "Naca" opening , 968 turbo S achterspoiler , 924 Carrera GTS koplampen en in een kleur grijs naar eigen recept net als de grijze 964 3.8Ltr.
Het Interieur is voorzien van een HEIGO clubsport rolbar , 2x RECARO Pole Position in stof met Alcantara zit gedeelte, uitneembaar OMP stuur .
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief