Home / aanbod / Cayman 3900GCR

Cayman 3900GCR

TECHNISCHE GEGEVENS
MERK: PORSCHE
UITVOERING: 3900 GCR
EXTRA INFORMATIE

€ 67500.00Wie neemt het stuur van mij over ?

Mijn unieke Cayman 3900GCR is te koop , deze Cayman is echt enig in zijn soort en behoort tot de snelste 987 Cayman's van Nederland met zijn 443NM@4250rpm koppel en een kleine 390PK is hij sterker dan de eerst serie Cayman GT4 !
Op de bijgevoegde lijst ziet u wat er allemaal aan deze auto is gemodificeerd en aangepast.
Neem een mooie Cayman S van pakweg € 30.000 en geef daar nog eens € 37.500.-- aan modificaties aan uit dan ben je nog niet op de helft van wat er aan deze auto gedaan is, alleen de motor heeft al een kleine €27-28000 gekost.
Hierbij zijn o.a  speciale cilinderbussen , gesmede zuigers, drijfstangen, 3.8 krukas , deepsump carter , GT3/2 waterpomp en koelers gebruikt.
De vraagprijs voor deze 911 killer is € 67.500.-- daarvoor heeft u echt een Cayman die in ieder geval in NL zijn gelijke niet kent, het is een hoop geld dat weet ik maar met alle respect in vergelijking met wat er voor 911 "backdate's"  wordt betaald is dit een koopje voor een auto die 80-90% van alle atmosferische 911's het vuur aan de schenen legt zo niet rapper is , zeker in bergen , trackdays of op bochtige wegen.
Mede door zijn BILSTEIN PSS10 instelbare onderstel en de unieke 6 pods BREMBO remmen.
Kortom een auto met een mega FUN factor die ook door zijn unieke verschijning en techniek zijn waarde zal behouden of in ieder geval altijd een mooie restwaarde zal behouden.
Kijk ook verder bij projecten daar is nog meer info over deze Cayman te vinden.

Kan ook geleverd worden met de standaard stoelen in leder/tartan , standaard tankklepje wordt bijgeleverd om evt. de gesigneerde ( Alois Ruf )  versie te vervangen.

Deze 987 Cayman is op GEEN enkele manier vergelijkbaar met welke 987 Cayman dan ook  daar is hij optisch en technisch te uniek voor , het gebruikte RUF logo is normaal gesproken alleen voorbehouden voor de eigen producten van RUF het feit dat wij deze mochten dragen op onze Cayman geeft het vertrouwen van RUF aan in onze werkzaamheden !

Deze Cayman kan eventueel ook geleverd worden met een actief onderstel van TRACTIVE , zeker voor traydays is dit het meest ultime onderstel wat mogelijk is.
TRACTIVE is eerste montage op de nieuwe RUF SCR !

Zullen we u even terugbellen?

Wanneer u meer informatie wenst kunt u ons bereiken op  0172 - 65 08 39
of vul uw gegevens hieronder in en we nemen contact met u op.

Contact formulier

Uw naam

Uw telefoon nummer

Uw email adres

Een eventuele opmerking of vraag bij uw bericht?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief